NoSA |  Haulikko |  Kivääri |  Pistooli |  Practical |  Riistamaali |  Kuvagalleria |  Yhteydenotto

Tiedotteet

« Takaisin

04.02.2019

Turvallisen Ampujan-kurssi 2019 maaliskuussa


Nokian seudun ampujat järjestää Practical ammunnan Turvallisen Ampujan-kurssin 2019 maaliskuussa

Kurssin suorittaminen on edellytys practical ammunnan harrastamiseen. Kurssilla on mahdollista suorittaa koe joko pistoolilla tai ilmapistoolilla (Action Air). Haluttaessa osallistuja voi lisämaksusta suorittaa kokeen ensin IP ja sitten päivittää statuksensa täysivaltaiseksi suorittamalla saman kurssin puitteissa pistoolikokeen.

Teoria-osuus pidetään 3.3.2019 kello 09.00 - 18.00 (voi päättyä aikaisemmin). Paikkana NoSA:n ilmarata, Pirkkalaistie 3 (sisäpiha). Teoriaosuudella tarvitset muistiinpanovälineet ja IPSC pistooli tai yhdistelmäsäännöt, mielellään tulostettuna. Sääntöihin kannattaa myös tutustua jo etukäteen.
Suomennokset sääntöihin ovat vuodelta 2018 mutta eivät vaikuta kurssin sisältöön turvallisuuden kannalta: PSC-Yhdistelmasaannot-2018.pdf (painotus pistoolissa!). Viralliset sännöt löydät täältä

Action Air harjoituksiin kurssilaiset voivat osallistua teoriakokeen läpäisyn jälkeen. Ruutiradan vuoden 2019 alkavat myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina.

Seuralla ei ole 9mm lainakalustoa, joten tarvitset kurssia varten sääntöjen mukaisen (9mm tai järeämmän tai Action Air) pistoolin, vähintään 3 lipasta, vyön, kotelon ja lipaskotelot. Perusampumataito omalla aseella olisi suotavaa. Action Airia varten on rajoitetusti saatavilla lainavarusteita.

Kurssin hinta NoSA:n jäsenille 60€, muille 70€.

Kurssille osallistuvat kurssilaiset (sekä kouluttajat) ovat oikeutettuja seuraavanlaisiin alennuksiin yhteistyökumppanimme Pro Airsoftin kanssa:

Yhteistyö tapahtuu alennuksien muodossa mitkä ovat seuraavanlaiset:

Action Airiin soveltuvan pistoolin (tai kiväärin) oston yhteydessä aseen lisävarusteista yms. saa -20% alennuksen.
Ghostin laadukkaista asekoteloista, vöistä, lipaskoteloista yms. harrastukseen soveltuvista varusteista -10% alennuksen. Nämä varusteethan soveltuvat myös siis ruutiaseilla harrastamiseen. Jesse Nio antaa myös tarvittaessa apua ostoksiin, niin ei tule ostettua sikaa säkissä.

Kurssilla on tilaa 20 hengelle. Ilmoittautuminen suljetaan heti kun tämä täyttyy. Mahdollisia peruutuspaikkoja voidaan täyttää tarpeen mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta.

Lisätiedot sekä tarkemmat ohjeet: wille.kuutti (ät) kuutti.com / 050-2614